Tags:

Artikels

2020 Cyber Security Rapport: Crypto miners en gerichte ransomware domineren het cyber-security landschap

28% van alle organisaties wereldwijd werden geïmpacteerd door kwaadaardige botnets en getargete ransomware aanvallen stegen met 20% volgens Check Point Research, de Threat and Research afdeling van Check Point Software.

Het 2020 Cyber Security Report belicht de trends die cyber-criminelen gebruiken om organisaties wereldwijd over alle verschillende sectoren aan te vallen. Het rapport biedt cyber security professionals en C-level executives de informatie die ze nodig hebben om hun organisatie te beschermen tegen vijfde-generatie cyber aanvallen en bedreigingen.

Voorkom toekomstige cyber aanvallen door en bekijk alvast strategiëen en aanbevelingen hiervoor in het 2020 Cyber Securtiy Rapport.

11-02-2020 - Checkpoint

Events

2Grips Next Generation Customer Experience - 11 februari 2020

Steeds meer bedrijven erkennen de voordelen van het managen van de klantervaring: hogere inkomsten, lagere kosten en een sterkere loyaliteit van medewerkers en klanten. Ook op het gebied van Service Management verschuift de focus van SLA’s naar meer op klanttevredenheid gerichte doelstellingen. Onze IT-organisaties worden geconfronteerd met de vraag hoe relevant hun huidige SLA-metingen zijn voor het verbeteren van de customer satisfaction en service experience. Maar wat is een XLA, waar moeten we op letten en hoe meten we de Customer Experience?

2Grips nodigt u graag uit voor deze boeiende namiddag in samenwerking met Riverbed en Giarte. Registreer vandaag en kom alles te weten over de Next Generation Customer Experience.

Bekijk het volledige programma

11 februari 2020
Van Der Valk Hotel, Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen

11-02-2020 - 2Grips

Events

LCL North Sea Regatta 2020 - 18 juni 2020

Het is weer de tijd van het jaar. Terwijl we met vreugde terugkijken op onze North Sea Regatta 2019, zijn we volop bezig met het plannen van de 2020-editie. Op 18 juni 2020 organiseren we de vierde editie van dit geweldige evenement. En we willen graag dat je hier deel van uitmaakt. Net als voorgaande jaren kunt u deelnemen door een zeiljacht te reserveren. Geen zeilervaring vereist.

Boven alles is dit evenement een geweldige netwerkmogelijkheid boordevol plezier, uitdaging, drankjes en lekker eten. Absoluut een evenement om te onthouden!
Hebt u interesse om deel te nemen aan de LCL North Sea Regatta 2020? Neem contact op met Camille Quatre-Coeurs: 0032 2 416 27 42

11-02-2020 - LCL

Events

AFTER NetApp INSIGHT - 18 februari 2020 

Change your world with data.

Hear from experts on how to fuel data-driven innovation on the world’s biggest clouds. Learn how industry leaders modernize IT. Engage in immersive technical sessions and dive into the technology that drives your business forward.

Learn, have fun, and connect with the best during AFTER NetApp INSIGHT.

Who should attend AFTER NetApp INSIGHT?
AFTER NetApp INSIGHT is one of our local events designed for NetApp partners and customers who couldn't attend NetApp Insight. Join us and learn how you can build your data fabric in a multicloud world.

Places are limited so register now!

Agenda*

12.00: Lunch

13.00: Introduction

13.30: Your clouds. One experience.

14.15: Simplify and automate your business

15.00: Break

15.15: Explore the data management capabilities of ONTAP

16.00: Optimize your workload placement and IT spend

16.45: Closing and drinks

* Agenda subject to change

Location: 

Van der Valk Hotel Mechelen

Rode-Kruisplein 1-4

2800 Mechelen

30-01-2020 - NetApp

Artikels

Waarom is het nodig om IT te hervormen?

Nu steeds meer bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden en software de manuele handelingen overneemt, wordt de rol van applicaties en software in het bedrijfsleven steeds groter en ingrijpender. Dit betekent dat applicatie-ecosystemen complexer worden en verweven raken met de bedrijfsactiviteiten. IT wordt dus belangrijker dan ooit voor de business. Dit houdt echter een enorme verschuiving in voor veel IT-organisaties, die gewend zijn aan een backoffice-ondersteuningsfunctie. IT-organisaties moeten dus opnieuw bekijken hoe ze elk aspect aanpakken van wat ze doen, hoe ze het doen, en hoe ze hun bedrijfsdoelstellingen prioriteren. Ze moeten transformeren om efficiënter en wendbaarder te zijn.

De meeste IT-organisaties beseffen dit. Volgens recent onderzoek van de Enterprise Strategy Group (ESG) voor Dell EMC is 81% het ermee eens dat hun bedrijf niet meer concurrerend zal zijn op de markt als zij de IT-transformatie niet omarmen (Bron: Dell EMC 2018 IT Transformation Maturity Study).

Dell EMC raadt dan ook aan dat IT-transformatieprogramma's zich richten op toepassingen, infrastructuur en bedrijfsmodellen. Het is belangrijk om deze transformatiewerkstromen tegelijkertijd door te voeren, aangezien de digitale bedrijfsstrategieën voor de meeste ondernemingen onmiddellijke en meetbare vooruitgang in deze dimensies vereisen om de time-to-market-vereisten voor hun nieuwe digitale bedrijfsapplicaties te bereiken. Hoewel het verleidelijk is om deze aspecten één voor één aan te pakken, leert de ervaring ons dat succesvolle organisaties ze parallel uitvoeren, met een sterk programmabeheer om verdere vooruitgang te garanderen.

Aangezien bij de meeste digitale bedrijfsinitiatieven de focus wordt gelegd op applicaties, raden wij een sterke focus op applicatietransformatie aan. Dit om maximaal te besparen op de traditionele applicatieportfolio en tegelijkertijd de ontwikkeling van cloud-native applicaties te stimuleren ter ondersteuning van nieuwe digitale bedrijfsbehoeften.

Om de efficiëntie van deze toepassingen te verhogen, raden we aan om een infrastructuur technologie-platform te implementeren om infrastructure-as-a-service (IaaS) en platform-as-a-service (PaaS) te leveren, zodat het gebruik van zowel traditionele als cloud-native toepassingen sneller en eenvoudiger kan worden ondersteund. Dit platform moet gebruik maken van hybride cloud voor een grotere schaalbaarheid en veerkracht.

Het is kortom nodig dat IT zijn bedrijfsmodel transformeert om diensten te verstrekken aan de business in plaats van alleen maar technologie te leveren. Het moet ook de IT-activiteiten nauw integreren met digitale productontwikkelaars en applicatieontwikkelaars om de ontwikkeling van applicatiesoftware veel wendbaarder te maken.

22-01-2020 - Dell Technologies

Artikels

Hoe uw organisatie preventief beschermen tegen een cyberaanval?

Een goede beveiliging van bedrijfsdata is niet langer weg te denken. Begin deze week verscheen opnieuw een cyberaanval in de media: weefmachineproducent Picanol werd volledig operationeel platgelegd door een hacking van hun softwaresysteem met ransomware. Hierbij vragen de hackers meestal losgeld in ruil voor het vrijgeven van de data. 1500 medewerkers zijn hierdoor nog zeker de hele week werkloos en de financiële schade is tot nu toe onduidelijk. 

Het is helaas een fenomeen dat alleen maar toeneemt. Volgens het Expertisecentrum voor Cyberweerbaarheid verdubbelde het aantal malware-aanvallen in de eerste helft van 2019 ten opzichte van de tweede helft van 2018. Zeker publieke organisaties, die een massa persoonlijke gegevens van burgers beheren, hebben de verantwoordelijkheid om cyberveiligheid bovenaan de prioriteitenlijst te zetten. Het is cruciaal om data preventief te beschermen, nog voor er zich een cyberaanval kan voordoen. Wacht daarom niet tot morgen om uw cyber beveiliging te checken. 

Lees alvast in dit Security Report van onze beveiligingspartner Check Point meer over de huidige security threat trends, waar de zwaktes liggen binnen een organisatie en hoe u uw organisatie kunt beschermen tegen een aanval. 

Meer informatie over cyber veiligheid? Onze specialisten helpen u graag.

15-01-2020 - Securitas

Klantencases

Politiezone Waterloo kiest voor Securitas

Politiezone Waterloo zocht een oplossing om hun verouderde servers te vervangen. Dankzij een virtualisatie oplossing maken ze nu gebruik van een zeer flexibel platform. En dit allemaal via het raamcontract.

Graag meer informatie over de digitalisatiemogelijkheden voor uw organisatie? 

14-01-2020 - Securitas

Events

Dell Technologies Forum 2019 - 5 december 2019

Dell Technologies Forum is een gratis, eendaags evenement waar u de kracht van de zeven technology powerhouses van Dell op één plek kunt ervaren. Daarnaast is er ruimte om samen met peers in gesprek te gaan evenals de mogelijkheid om te spreken met opinieleiders. Bezoek het event en ontdek hoe je transformatie daadwerkelijk kunt realiseren - elke dag.

5 december 2019
Locatie:

Tour&Taxis – Shed 3
Havenlaan 88
1000 Brussels
Tijd: 09:30 - 17:30

inschrijven

05-12-2019 - Dell Technologies

Events

AWS re:Invent - 2-6 december 2019

Join us for deep technical sessions, hands-on bootcamps, hackathons, workshops, chalk talks, keynotes, and of course, some uniquely Amazonian fun.

December 2-6, 2019

Las Vegas, Nevada

Register Now

02-12-2019 - Amazon

Ontvang updates over ICT in publieke organisaties

Regelmatig landt deze Securitas update in uw mailbox. Met gegarandeerd relevante informatie!

Uitschrijven kan uiteraard op elk moment

En volg ons op:

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement