Artikels

VITO verlengt het “datacenter ICT Raamcontract” met Securitas

05-10-2020 -

Het VITO-raamcontract voor “AANKOOP OF HUUR VAN ICT-APPARATUUR (Hardware & Software) VOOR EEN DATACENTER MET BIJHORENDE DIENSTEN” wordt met 1 jaar verlengd en heeft nu een nieuwe einde termijn van 21 november 2021. Dat bevestigt VITO, het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek, dat in 2016 met Securitas de “Datacenter” raamovereenkomst afsloot.

Over de afgelopen vier jaar is het raamcontract enorm gegroeid. Het aanbod en type partners evolueerden mee en heel wat publieke organisaties bestelden reeds via het contract.

Er zijn gemiddeld 400 bestellingen per jaar en de meerderheid van de organisaties blijft bestellen, met een hoge tevredenheidsgraad. Om deze elan verder te zetten, zal Securitas de komende periode actief verder inzetten in de opbouw van ICT value propositions en een gedege managed services methodiek.

De focus ligt hierbij op het helpen digitaliseren van publieke organisaties, dataverrijking en managed services. Op deze manier wil Securitas de meerwaarde naar de publieke sector nog verhogen en een echte enabler zijn bij het uitzetten van de beleidslijnen.

Bekijk hier het officiële verlengingsdocument

Deel deze pagina

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu