2Grips

Binnen het VITO raamcontract van Securitas kunt u als organisatie ook Service Management diensten afnemen. Hiervoor is 2Grips de ideale partner. Bovendien kan dit via het raamcontract zonder aanbestedingsprocedure. 2Grips levert zowel Service Management consultancy en opleiding als ITSM en ESM oplossingen.

 

2Grips en het VITO-raamcontract

Onder het VITO-raamcontract kunnen door haar afnemers vele verschillende IT-middelen worden afgenomen. Het kan gaan om laptops, servers, storage, software en nog veel andere zaken. Voordat deze IT middelen echter waarde kunnen gaan opleveren voor de eindgebruikers binnen de organisaties van de afnemers van deze IT-middelen, moeten ze op een optimale manier worden ingezet en gecombineerd tot Business Services die optimaal zijn afgestemd op de wensen van de eindgebruikers. Dit is de kern van het vakgebied van service management en dit is tegelijk de meerwaarde van de diensten en producten van 2Grips voor het VITO-raamcontract.

 

Service Management Consultancy, Oplossingen en Opleiding

Service management richt zich op het creëren van meerwaarde voor de eindgebruikers van IT diensten. Waarde kan worden gecreëerd door het inzetten van kennis en vaardigheden van IT-medewerkers, processen en organisatiestructuren enerzijds en (IT) middelen anderzijds. Mits op een goede manier gecombineerd, levert dit waardevolle IT-diensten op die door de eindgebruikers kunnen worden gebruikt om de business processen optimaal uit te voeren.
2Grips, specialist in Service Management, ondersteunt u bij al uw Service Management vraagstukken. Van Consultancy-diensten, tooling selectie en implementatie tot opleiding en support.


Onze Service Management Oplossingen

2Grips implementeert en ondersteunt diverse ‘Top-off-the-class’ ITSM tools: Ivanti Service Management4meBMC Helix Remedyforce en Freshservice. Afhankelijk van uw situatie en behoeften maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden van beide tools. Tijdens de implementatie blijft uw organisatie en proces leidend! Onze aanpak onderscheidt zich doordat we ons tijdens de implementatie niet alleen richten op de tool zelf, maar ook de broodnodige aandacht geven aan de processen die ondersteund moeten worden en de medewerkers die deze processen moeten uitvoeren. Hiermee wordt een tooling implementatie allesomvattend wat een enorme bijdrage levert aan het succes er van.
 

Provincie Oost-Vlaanderen kiest voor 2Grips via het raamcontract

 

 

 

Bekijk onze producten

Downloads

Meer nieuws over 2Grips

2grips

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu