BDO Digital

BDO Digital

Website BDO Digital

BDO Digital maakt deel uit van BDO België, een internationaal opererende adviesorganisatie, gespecialiseerd in Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal en Advisory Services.

BDO heeft een ruime ervaring in begeleidingsopdrachten voor overheden, op verschillende bestuursniveaus en in verschillende beleidsdomeinen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een pragmatische aanpak, een grote beschikbaarheid en nabijheid. Integriteit en ons internationaal netwerk zijn onze grootste troeven. We vertrekken steeds vanuit de doelstellingen van uw beleid.

Een greep uit mogelijke begeleidingsopdrachten door BDO in de overheidssector:

In België heeft BDO meer dan 600 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. Er zijn 11 vestigingen in Antwerpen, Brussel (Airport), Brussel (Centrum), Brussel (Koekelberg), Mechelen, Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Namur-Charleroi en Roeselare. We kunnen een beroep doen op een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van circa 80.066 Partners en medewerkers actief is in 166 landen en ook internationaal een ruime ervaring heeft in dienstverlening aan de publieke sector.

 

Bekijk onze producten

Downloads

Whitepaper NIS

Meer nieuws over BDO Digital

bdo-digital

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu