Darktrace

Darktrace

Website Darktrace

Darktrace is de marktleider voor artificiële intelligentie voor cyber security en is meer dan 10,000 maal geïmplementeerd over zes continenten wereldwijd. Het Cyber AI platform dat ontwikkeld is door wiskundigen en machine learning-specialisten van de Universiteit van Cambridge maakt gebruikt van geavanceerde AI algoritmes om cyber-aanvallen in real-time te detecteren en te stoppen zonder zich te baseren op historische aanvallen.

Darktrace’s team combineert de unieke expertise van wiskunde, software, artificiële intelligentie en government intelligence (MI5). Bovendien is het herkend als leider in innovatie door Fast@Company in 2018, naast bedrijven zoals Apple, Amazon en Netflix.


De nood aan cyber security:

Door de grote toename van cyber aanvallen wereldwijd is netwerkbeveiliging de hoofdprioriteit geworden van vele directies. Deze aanvallen zorgen meestal voor aanzienlijke operationele, financiële en reputatiekosten. In 2019 werden de totale kosten van een malware-aanval op een bedrijf geschat op 2,4 miljoen euro. En met een GDPR-inbreuk die tot 4% van de jaarlijkse omzet leidt, kan dit aantal nog veel hoger zijn.


Waarom Darktrace als cyber security partner? 

Andere security tools zijn van nature reactief en vertrouwen op het menselijke team om regels te schrijven op basis van historische cyber-aanvallen om bedreigingen tegen te gaan. Gezien de voortdurend evoluerende aanvalsmogelijkheden en beperkte tijd & middelen van het IT-team, is deze aanpak echter niet effectief en blijven organisaties blootgesteld aan aanvallen.

Darktrace hanteert een unieke en proactieve benadering van beveiliging: met behulp van bewezen artificiële intelligentie ontwikkelen ze specifieke ‘patterns of life’ in de volledige digitale omgeving. Op deze manier detecteren en onderscheppen ze automatisch afwijkingen.

 

Waarin onderscheidt Darktrace zich?


Video: Hoe helpt Daktrace cybercriminaliteit stoppen?

 

Bekijk onze producten

Downloads

Lees meer over de Securitas-Darktrace oplossing in deze pdf

Meer nieuws over Darktrace

darktrace

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu