InterXion

InterXion

Website InterXion

Interxion (NYSE: INXN) is een Europese marktleider op het gebied van cloud en carrier neutrale colocatie datacenter diensten. Dicht bij het stadscentrum van Brussel bevindt zich de carrier-neutrale datacentercampus van Interxion in België.

Onze datacentercampus in Brussel biedt de perfecte ondersteuning voor bedrijven, ongeacht of ze actief zijn in België, in Europa aanwezig willen zijn of hun dienstverlening over heel het continent willen uitbreiden. Hier bieden we toegang tot de BNIX, NL-ix, AMS-IX, LINX en DE-CIX internet exchanges en een 100tal toonaangevende nationale en internationale carriers, Internet Service Providers (ISP’s) en Content Distribution Networks (CDN’s).

Onze campus in Brussel is ideaal voor bedrijven die:

We hebben 24/7 bewaking en alarmen voor elk kritisch systeem tot incident- en continuïteitsbeheer. Hoge redundantieniveaus en servicezekerheid zijn geïntegreerd in onze datacenters.

Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze activiteiten en klantendienst. We hebben sterke teams voor lokaal beheer, operationele ondersteuning, levering en verzekering van de dienstverlening, zodat we een efficiënte, consistente en persoonlijke service kunnen aanbieden.

Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.com. U kunt ons eveneens contacteren op SalesBE@interxion.com

Bekijk onze producten

Downloads

Over Interxion Cloud ConnectFactsheet over Cloud Connect

Meer nieuws over InterXion

interxion

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu