Monitor Now

Monitor Now

Website Monitor Now

Service Integrators is een niche IT services bedrijf gespecialiseerd in IT infrastructuur en applicatie monitoring. Wij bieden monitoring in een service model, met daarin inbegrepen de monitoring technologie, het beheer hiervan, evenals de dagelijkse tuning van het monitoring platform voor uw continu wijzigend IT landschap.

Met MonitorNow maken wij mensen en expertise vrij voor andere belangrijke projecten, terwijl wij zorgen voor een dagelijks opvolging en verfijning van een overkoepelende monitoring van uw IT infrastructuur en/of applicaties.

Wij kunnen dit doen voor alle technische deeldomeinen van infrastructuur en applicaties. Qua bestaande monitoring tools en platformen kunnen we het beheer en de dagelijkse optimalisatie overnemen of alternatieven aandragen op basis van open source technologie.

Onze doelstelling is bijdragen aan de kwaliteit van IT operations. Een pro-actief inzicht en beheer vermindert de kosten en vergroot de waarde van IT voor de business.

Via het monitoren van alle ICT middelen die bepaalde bedrijfsprocessen ondersteunen wordt transparant welke systemen het meest relevant zijn en kan de prioriteit van incidenten en alerts worden bepaald op basis van het belang van het bedrijfsproces.

Dit maakt het ICT beheer effectiever en operationeel waardevoller.

Ons aanbod:

Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren van IT infrastructuur, applicaties, logs en cloud middels een dienstverleningsmodel. 

Service Integrators biedt een ‘managed monitoring service’, waarbij wij de opzet en het dagelijks beheer van de monitoring technologie voor onze rekening nemen, en waarbij wij ervoor zorgen dat onze klanten uitsluitend pertinente alarmen ontvangen, die ze zelf afhandelen.

Onze meerwaarde ligt hem in ‘de content’ m.b.t tot monitoring : we weten voor alle gangbare technologieën WAT je moet monitoren, en HOE je deze dient te monitoren, zonder daarbij een overvloed aan valse alerts te krijgen. Wij zijn vertrouwd met en onafhankelijk van elk commercieel product.

Omdat we met modulaire Open Source technologie werken, bieden we een betaalbaar alternatief voor het in eigen beheer werken met commerciële monitoring producten.

Wij bieden een volledige service voor een vaste service fee en uiteraard bouwen wij op maat alle dashboards en visualisaties die nodig zijn voor een effectief over- en inzicht.

Bekijk onze producten

Downloads

Meer nieuws over Monitor Now

monitor-now

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu