NetApp

Toegewijd aan uw succes nu en in de toekomst

Wereldwijd rekenen toonaangevende organisaties op NetApp voor software, systemen en services waarmee ze data kunnen beheren en opslaan. We helpen klanten om de waarde van hun data in de cloud optimaal te benutten door gebruik te maken van onze Data Fabric-strategie, onze datamanagementexpertise, ons portfolio en ons ecosysteem.

Als vroege pionier in het internettijdperk heeft NetApp een ongelooflijke hoeveelheid kennis opgedaan. Aan het verbeteren van onze technologie voor de IP-wereld liggen tientallen jaren onderzoek ten grondslag. NetApp investeert momenteel percentages met dubbele cijfers van zijn opbrengsten in onderzoek en ontwikkeling.

We zijn niet alleen in technologisch opzicht nauw verbonden met de cloudwereld, maar hebben de cloud al in een vroeg stadium tot kernonderdeel van onze strategie gemaakt. Hierdoor hebben we een voorsprong bij het bouwen van ons Data Fabric-portfolio voor de hybrid cloud. NetApp heeft andere belangrijke spelers in de cloudruimte, waaronder bedrijven als Equinix of Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud en IBM SoftLayer als cloudpartners omarmd. Daarnaast werken vele cloudserviceproviders, zoals Rackspace, eShelter, DARZ, Daisy Group, Freudenberg IT, Sentia en nog vele andere betrouwbare adviseurs samen met NetApp.

 

Waarom VITO voor NetApp koos

 

Marc Gilles van Netapp over de ICT trends 


Toegevoegde waarde van NetApp binnen het raamcontract:

 

Over NetApp

NetApp is de data-autoriteit op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data zowel in de cloud als in lokale omgevingen en versnellen digitale transformaties. NetApp’s recente overnames versterken het clouddataservices portfolio zodat klanten kunnen genieten van datazichtbaarheid en -inzichten, datatoegang en -controle evenals dataprotectie en -beveiliging. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd.

Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl of op www.cloud.netapp.com #DataDriven

Bekijk onze producten

Downloads

Testimonial van SentiaTestimonial van VITOTestimonial van Test aankoop

Meer nieuws over NetApp

netapp

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu