Privacy & Security Data Management Services

Cyberveiligheid en GDPR

Volledig digitale organisatie of niet: data is vandaag al overal. In documenten, uiteraard, in databases, interne systemen, allerlei communicaties en interacties en vooral: in elke afdeling van uw organisatie! En overal moet uw organisatie 100% veiligheid garanderen. Ook – en wellicht vooral – voor telewerkers.

Cybercriminaliteit is een winstgevende business. Periodes zoals nu – met veel thuiswerkers zonder veel voorbereiding – spelen deze criminelen in de kaart. Het risico op schending van privacy is groot en een echte cyberaanval kan zowel financiële gevolgen hebben als de business zelf impacteren. Met daarbovenop nog imagoschade tot gevolg.

Daarom: werkt u met data? Zorg dan onmiddellijk en automatisch voor de beveiliging ervan en voor bescherming van  privacy van klanten en medewerkers. En vergis u niet, dat is niet alleen een operationeel vraagstuk! Het vereist een volledig governance model voor heel de organisatie.

Privacy & Security data

Het invoeren van dergelijk model met privacy, security en datamanagement heeft tijd nodig. Iedereen in een organisatie moet zich bewust zijn van de voordelen én risico’s van datagebruik. Door alle afdelingen te doordringen van het nut ervan, en alle medewerkers te leren ernaar te handelen, zal uw organisatie met succes veranderen.

Bekijk folder