Barracuda

Barracuda

Website Barracuda

Veranderende behoeften aan bescherming tegen geavanceerde bedreigingen

De bedreigingen voor de IT-beveiliging zijn aldoor in ontwikkeling en worden steeds ingenieuzer, vooral omdat aanvallers met elkaar wedijveren om nieuwe manieren te vinden om kwetsbaarheden op te sporen en te misbruiken. Om deze reden is het simpelweg niet genoeg uitsluitend op één strategie of technologische laag te vertrouwen voor de bescherming vanuw netwerk, data en gebruikers. In plaats daarvan is er een beveiligingsoplossing nodig die door de tijden heen relevant en effectief blijft en is gebouwd op een flexibel, veelzijdig platform dat in ontwikkeling blijft en is uitgerust met nieuwe scan technologieën, modules en strategieën die zijn ontworpen om snel evoluerende bedreigingen te detecteren.

Barracuda heeft simpele en eenvoudig te gebruiken beveiligingsoplossingen gebouwd om klanten te beschermen tegen nieuwe en opkomende bedreigingen zonder dat ze de complexe aspecten van meerdere producten en oplossingen hoeven te beheren.

Informatie over Barracuda Networks, Inc.

Barracuda (NYSE: CUDA) vereenvoudigt het IT-beheer met cloudoplossingen waarmee klanten hun netwerken, toepassingen en data kunnen beschermen, ongeacht waar deze zich bevinden. Deze krachtige, eenvoudig te gebruiken en betaalbare oplossingen worden vertrouwd door meer dan 150.000 organisaties wereldwijd en worden geleverd voor implementatie op apparaten, op virtuele apparaten, in de cloud en als hybride implementatie. Het klantgerichte businessmodel van Barracuda richt zich op de levering van hoogwaardige IT-oplossingen op basis van abonnementen die end-to-end netwerk- en databeveiliging bieden.

 

 

Lees hier de laatste partnermailings:

Mailing Barracuda 25.01.2018

Bekijk onze producten

Téléchargements

Bekijk de whitepaper over beveiligingsdetectieWeb Application FirewallInfo over de nextgen firewallMeer info over onze firewall solutions

Plus d'actualités sur Barracuda

barracuda

Aucun article n'est disponible

Acheter des solutions TIC en un rien de temps ?
Rien de plus simple grâce à ce contrat-cadre !

Vous n’êtes pas encore inscrit ?

Inscrivez-vous maintenant ou Contactez un spécialist
L’inscription ne vous engage à rien, mais vous permet d’accéder à tous les prix du catalogue en ligne.
Registreer nu