BDO Digital

BDO Digital

Website BDO Digital

BDO Digital maakt deel uit van BDO België, een internationaal opererende adviesorganisatie, gespecialiseerd in Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal en Advisory Services.

BDO heeft een ruime ervaring in begeleidingsopdrachten voor overheden, op verschillende bestuursniveaus en in verschillende beleidsdomeinen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een pragmatische aanpak, een grote beschikbaarheid en nabijheid. Integriteit en ons internationaal netwerk zijn onze grootste troeven. We vertrekken steeds vanuit de doelstellingen van uw beleid.

Een greep uit mogelijke begeleidingsopdrachten door BDO in de overheidssector:

In België heeft BDO meer dan 600 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. Er zijn 11 vestigingen in Antwerpen, Brussel (Airport), Brussel (Centrum), Brussel (Koekelberg), Mechelen, Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Namur-Charleroi en Roeselare. We kunnen een beroep doen op een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van circa 80.066 Partners en medewerkers actief is in 166 landen en ook internationaal een ruime ervaring heeft in dienstverlening aan de publieke sector.

 

Bekijk onze producten

Téléchargements

Whitepaper NIS

Plus d'actualités sur BDO Digital

bdo-digital

Acheter des solutions TIC en un rien de temps ?
Rien de plus simple grâce à ce contrat-cadre !

Vous n’êtes pas encore inscrit ?

Inscrivez-vous maintenant ou Contactez un spécialist
L’inscription ne vous engage à rien, mais vous permet d’accéder à tous les prix du catalogue en ligne.
Registreer nu