Schrijf u in voor de avond voor beleidsmakers 2020

Schrijf u in voor de avond voor beleidsmakers 2020 - 12 maart 2020 vanaf 18u30

Tijdens een diner leggen visionaire sprekers u uit hoe de 4de industriële revolutie impact heeft op beleid, bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling. Hoe kan het een hefboom tot groei zijn? Deze avond is aansluitend op het Securitas Digital Business 4.0 event waar de nieuwste trends en ontwikkelingen in digitalisering aan bod komen.  

De sprekers van de avond zijn:

Jan De Schepper (Securitas) legt de link tussen de steeds sneller veranderende maatschappij en de nood aan een nieuw type leiderschap. Het CEO-effect heeft meer dan ooit impact op het bedrijf – de organisatie – de manier van werken en de mensen. Zo ook bij de overheden

Jan De Schepper behaalde een master in  de wetenschappen aan de KU Leuven en studeerde aan de Harvard University strategische marketing (1997). Hij was topmanager bij Telindus en Proximus en sedert 2009 houdt Jan mandaten in de raden van bestuur van Securitas als Secretaris-Generaal en als executive bestuurder bij BDO Digital.. Hij zetelt tevens in de raden van bestuur van Automation en Astrid, dat verantwoordelijk is voor het netwerk van de politie- en veiligheidsdiensten. In 2008 werd Jan voorzitter van ADM, het ‘Share & Connect’-platform tussen ICT-leveranciers en ICT-gebruikers.

Rudy Heylen (HeavyMental), mental coach en docent VUB,  vervolledigt het verhaal en legt de link hoe met deze nieuwe elementen om te gaan in organisaties. Hij maakt hierbij de brug tussen het individu en het brein. 

Rudy Heylen is mental coach en begeleidt al jaren sporters en bedrijven bij het verhogen van de effectiviteit en het bereiken van persoonlijke en professionele doelstellingen.

Praktisch

Ontvangst vanaf 18u30.
Einde voorzien rond 22u30.

Locatie

Deze avond gaat door in Hotel De La Poste in Tour & Taxis
Havenlaan, 86c/88
1000 Brussel

Auto: de betalende parking via 88 Havenlaan, Brussel: u rijdt naar de open parking (parking 1, 2 en 3)
Via openbaar vervoer: