Politiezones en brandweer

Altijd en overal veilige toegang

Naar patrouilles en korpsen die met realtime data en de juiste inzichten kunnen handelen.

  • Innovatieve, beveiligde oplossingen
  • Administratieve lastenverlaging
  • Competitieve prijzen
Registreer nu of Praat met een specialist

Bent u eerder op zoek naar bewakingsoplossingen voor uw politiezone? Ga rechtstreeks naar ons raamcontract met veiligheidsoplossingen voor lokale en federale politie.

Ga naar de website

Politiekorpsen, patrouilles en brandweerkorpsen hebben altijd en overal toegang nodig tot documenten - en dat op een beveiligde manier. Digitale tools verlagen de administratieve lasten. Zo kunnen veiligheidsdiensten meer focussen op hun kernactiviteiten. 

Met dit raamcontract ontvangt u oplossingen en diensten die u hierbij helpen. U geniet via een goedkoper aankoopproces van de competitiefste prijzen in de markt. 

Via Securitas vindt u zonder aanbesteding een oplossing op maat voor verschillende IT-domeinen. 

 

Uw uitdagingen vandaag en morgen

 

Onze oplossingen

Managed services

Met Securitas Managed Services krijgt uw IT-organisatie de ruimte om te focussen op haar kerntaken, op het ondersteunen en effi ciënt mogelijk maken van de business en beleidsdomeinen van de business.

Bekijk meer info

Privacy & security data management services

Data is overal: in databases, interne systemen, documenten en in allerlei communicaties en interacties. Hoe hier veilig mee om te gaan is de echte uitdaging.

Bekijk meer info

BeSecure

Een web-based remote desktop solution waarmee gebruikers waar dan ook via een beveiligde internetverbinding toegang krijgen tot het ISLP-systeem.

Bekijk meer info

Van document naar data

Organisaties worden meer en meer uitgedaagd om digitaal te werken. Het beschermen en digitaliseren van uw belangrijkste assets is daarom van cruciaal belang.

Bekijk meer info

Be Data ready Programma

Alles is of wordt data. In enorme hoeveelheden. De vraag is of uw organisatie wel voorbereid is op al die data. Bent u wel data-ready?

Bekijk meer info

Op zoek naar bewakingsoplossingen? 

Veiligheidsoplossingen van A tot Z om lokale en federale politie diensten optimaal te ondersteunen, zodat u meer tijd krijgt om te focussen op uw kerntaken.

Ontdek ons raamcontract voor politiediensten

Klanten aan het woord

Gemeente Denderleeuw kiest voor Securitas

Het serverpark van gemeente Denderleeuw was dringend aan vernieuwing toe en moest bovendien integreren met het serverpark van het OCMW. Het VITO-raamcontract vergemakkelijkte het administratieve luik en bood flexibiliteit om te up- en downgraden

Lees meer

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu